EMAITZAK ETA ESTATISTIKAK - RESULTADOS Y ESTADISTICAS

Imagen principal noticia

ALUSTIZA AUTOBUSAK ORIO 2 - S.D. EUSKALDUNA 6

Golak: Cristofer Fernandez (3), Jon Carcedo, Iker Abadia eta Maikel Fernandez

Garaipen ona areto futboleko taldeak azken sailkatuaren kantxan lorturikoa. Haserako minutuetan jokoa nahiko parekatua izan arren, urdinak pixkanaka pixkanaka beraien nagusitasuna azaltzen joan dira aurkariaren atea bilatuz. Taldeko jokaldi on batean Iker Abadia izan zen lehen gola markagailuratu zuena. Hortik aurrera neurketak kolore urdina hartu zuen eta Cristofer Fernandez-ek beste bi gol igo arazi zituen andoaindarren kontura, bigarren lehen zatia amaitzeko hamar segundu exkax geratzen zirenean. Beraz, lehen zatia 0-3-koarekin amaitu zen.

Bigarrenean oriatarrek lerroak aurreratu eta zelai osoan presionatzen hasi ziren gureen akatsak bilatuz baina hala ere hurrengo gola ere kolore urdinekoa izan zen. Cristofer Fernandez-ek bere kontuko hirugarrena lortu zuen penalty puntutik. Joko zuzenaren bitartez etxekoek beraien lehen gola lortu zuten ondoren.

Falta jaurtiketa batekin Maikel Fernandez-ek bostgarrena lortu zuen. Etxekoek orduan atezaina jokalari bezela ipini eta arriskatzeari ekin zioten, eta nahiz eta urdinak defentsan bikain aritu, beraien bigarren gola markagailuratu zuten. Erabateko lasaitasuna ekarri zuen gola Jon Carcedo-k lortu zuen neurketa amaitzeko bi minuturen faltan eta markagailua ez zen gehiago mugitu.

Goazen Euskal Futsal !!!

Golak: Cristofer Fernandez (3), Jon Carcedo, Iker Abadia y Maikel Fernandez

Buena victoria la lograda esta mañana por el equipo de futsal en el campo del último clasificado. Tras unos primeros minutos de tanteo sin mucha profundidad, los nuestros poco a poco han ido inclinando el partido hacia la portería contraria. En una de esas, Iker Abadía conseguía abrir el marcador tras una buena jugada colectiva. A partir de ahí, y siendo algo mas superiores los nuestros, Cristofer Fernández conseguía ampliar el marcador por dos veces, el último de ellos cuando apenas quedaban diez segundos para el final de la primera parte, llegándose al descanso con el 0-3.

En la segunda parte, el Orioko ha adelantado líneas, presionando en todo el campo. Eso ha llevado a algunas imprecisiones de los nuestros, que aún y todo han conseguido ampliar el marcador con el tercero en la cuenta de Cristofer, esta vez de penalti cometido sobre Sergio García. El Orioko, con su juego directo y su agresividad, en una jugada aislada a metido su primer gol.

Maikel Fernández ha vuelto a calmar los ánimos con el quinto gol, este de falta directa. Los últimos seis minutos de partido, el Orioko ha sacado portero jugador, y aunque no conseguian crear excesivo peligro en nuestra porteria, debido a la buena defensa realizada, en un balón suelto han reducido la ventaja con otro gol. En un robo de balón, y a falta de dos minutos, Jon Carcedo ha vuelto a dejar las cosas como estaban, llegando al final del partido sin pasar apuros.