EMAITZAK ETA ESTATISTIKAK - RESULTADOS Y ESTADISTICAS

Imagen principal noticia

TEILATUBERRI ZALDIBI 3 - S.D. EUSKALDUNA 3

Golak: Maikel Fernandez (2) eta Iñigo Carcedo

Puntu garrantzitsua. Puntu garrantzitsua eskuratu zuten gureek neurketa zail batean. Lehen zatian urdinek ezin izan zuten erasoko jokaldi argirik sortu zelaiaren egoera zela medio eta aurkariak beraien ezaugarri nagusiena den joko zuzena erabiliz, markagailuan aurreratik ipintzea lortu zuten, atsedenaldira 1-0-ekoarekin joan zirelarik. Bigarrenean andoaindarrek lerroak aurreratu zituzten eta guztiz aldatu zen norgehiagokaren itxura. Maikel Fernandez-en bitartez bi gol sartu eta markagailuari vuelta ematea lortu zuten. Bost minutu eroetan etxekoek beste bi gol erdietsi zituzten eta berriro ere markagailuan aurretik ipintzea lortu zuten. Azkenik, hiru minuturen faltan, 5 jokalarirekin jokatzen hasi ziren eta neurketa berdintzeko hiru aukera garbi izan zituzten. Hala ere, berdinketaren gola neurketa amaitzeko bost segunduren faltan iritsi zen Iñigo Carcedo-ren eskutik, Jose Mari Uzkuden-en esanetara dauden urdinen esfortzuaren sari gisa.

Aupa Euskal Futsal

Segi borrokan!!

Goles: Maikel Fernández (2) e Iñigo Carcedo.

Buen punto logrado por los nuestros en un campo complicado y un partido difícil. En una primera parte, en la que los urdiñas no conseguian hilvanar jugadas de excesivo peligro, debido a la dificultad de crear juego en un campo tan peculiar, y el rival, con su juego directo tan característico, conseguía adelantarse en el marcador en una jugada aislada, llegando al descanso con el 1-0 . La segunda parte fue bastante diferente, adelantando líneas el Euskalduna y creando bastante más peligro. Fruto de esa mejoría, conseguían darle la vuelta al partido con dos goles de Maikel Fernández. En cinco minutos de locura, debido otra vez al juego directo del rival, volvían a ponerse por delante los locales (3-2). A falta de 3 minutos, los nuestros se la jugaron de 5, creando 3 ocasiones muy claras. Una de ellas, a falta de cinco segundos para el final del partido, hizo que Iñigo Carcedo igualara el partido, premiando el esfuerzo y la lucha de los entrenados por Jose Mari Uzkudun.